Webbureau Århus: Et skridt foran konkurrenterne

Webbureau (Foto: iff.dk)

Webbureau (Foto: iff.dk)

Over halvdelen af alle danskere ejer i dag en facebook-profil. De sociale medier er kommet for at blive, og folk er blevet afhængige. Det er den hurtigste genvej til dialog med sin omverden, og derfor er det også her, der er størst brandingpotentiale. Det ved mange allerede – ja selv politikerne. Således blev USA’s præsident genindsat på Twitter, ligesom Paven tog sin afsked her. Med en effektiv markedsføring på de sociale medier, er du langt foran konkurrenterne!

Især Facebook tillader fantastiske brandingmuligheder, fordi sitet tillader en høj grad af interaktion mellem bruger og udbyder. Mange venner, likes eller følgere er dog ikke ensbetydende med en god markedsføring. Det er langt bedre at have få følgere, der går op i din virksomhed end mange, der er ligeglade med dig. Succes bør derfor måles i omtale og delinger og ikke på visninger og klik.

Det kræver en stærk strategi, og det kan et webbureau hjælpe dig med. Succeskriteriet er at få folk til at distribuere dit budskab videre til sin omgangskreds og egne netværk.

Webbureau Århus – hvis du er fra Århus

Som udgangspunkt kan alle virksomheder gøre brug af mulighederne for branding på de sociale medier, men er du alligevel i tvivl, kan du kontakte et nærliggende mediebureau for at få rådgivning. Er du fra Aarhus, så vælg et fra Aarhus, så du kan sidde i øjenhøjde med din konsulent. Vælg et firma, du let kan komme i kontakt med.

Som hovedregel skal du være tålmodig, når det gælder branding på sociale medier. Det er ikke en hurtig sag, for man kan ikke tvinge folk til at tale om dig og dit brand. Der findes dog mange teknikker, som du kan tage i brug i fællesskab med webbureauet.

Se webbureau Århus her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *