Uddan en samlet personalegruppe

Uddan dig med AMU kurser (foto viauc.dk)

Uddan dig med AMU kurser (foto viauc.dk)

VIA University College er Danmarks største professionshøjskole beliggende rundt i Jylland. Blandt Århus, Holstebro og Silkeborg. De tilbyder en lang række uddannelser og kurser, blandt andet tilbyder de arbejdsmarkedsuddannelser, også kendt som AMU kurser.

VIA Univsersity College tilbyder AMU kurser inden for pædagogiske områder. Det er eksempelvis dagpleje og socialpædagogik.

Hvis du som større arbejdsplads skal have uddannet alle dine medarbejdere inden for et felt, så kan AMU kurserne tilrettelægges en samlet personalegruppe. Kurserne kombinerer med god erfaring praksis med teoretisk viden. Du kan som deltager derfor få masser af ny viden, erfaring og inspiration på din arbejdsplads.

VIA University College har 2.000 medarbejdere og 18.000 studerende, og der er derfor gode muligheder for, at de har det kursus, som du leder efter. Skolen er centreret om syv campusbyer, så du kan garanteret også finde en, der ligge tæt på dig. VIA University College gør meget ud af, at uddannelserne og kurserne skal være så virkelighedsnære så muligt. De blandet derfor teori og praksis i vid udstrækning. Se på AMU kuser hos viauc.dk

Vælg for eksempel familiepleje

Et af AMU kurserne er familiepleje og under det kan du vælge ”arbejde med udsatte og sårbare unge”. Kurset er tilrettelagt for familieplejere, der er erfarne og har arbejdet med sårbare børn og unge, der ofte er plejebørn. Der er fire temaer i kurset.

Når du har deltaget på kurset, vil du kunne opfange signaler om negative sociale påvirkninger hos børn og unge. Det kan for eksempel være godt, hvis du arbejder på en skole eller i en fritidsordning. Her kan hele personalet blive uddannet så samme tid på eksempelvis dette AMU kursus.

Mere i lønposen? Tag en efteruddannelse

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *