Søgemaskineoptimering starter tidligt

Står du og skal lave et nyt website eller en ny webshop? Måske har du allerede valgt et godt CMS, hvor du kan arbejde seriøst med din søgemaskineoptimering, din webdesigner er i fuld gang med designet og udvikleren eller firmaet er klar. Så er det nu du skal stoppe op og sørge for at tænke søgemaskineoptimering ind i projektet inden det er for sent.

Et solidt fundament for søgemaskineoptimering

Det er vigtigt, at man får bygget et solidt fundament i forhold til søgemaskineoptimering, for det er utrolig besværligt og tidskrævende at forbedre når udvikleren leverer det færdige projekt som aftalt. Du bør starte med at tænke i SEO tidligere end webdesign og udvikling, så med mindre du har dugfriske søgeordsanalyser, en klar indholdsstrategi samt et komplet overblik over struktur, navigation, sortering osv., så skal du lige træde på bremsen.

Har du gjort dig tanker om hvordan du vil undgå dublicate content eller vil du lade det være op til udvikleren? Har du gjort dig tanker om intern link struktur, både i indhold og i navigationen? Hvis dette er sort snak, bør du finde nogle eksperter på området, så du ikke spilder en masse tid og penge på noget som skal laves om. Der er et kæmpe potentiale i organisk trafik, og det ville være ærgerligt ikke at hente så meget gratis trafik som muligt på relevante søgeord.

Find en ekspert i søgemaskineoptimering her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *