Søgemaskineoptimering – Hvor skal man begynde

SEO (Foto: seforum.net)

SEO (Foto: seforum.net)

Der findes en kæmpe mængde information omkring søgemaskineoptimering online, både i form af danske og udenlandske website, men hvor skal man begynde? Dette spørgsmål er uden tvivl det første man stiller sig selv, og der er ikke et entydigt svar. Vi vil dog komme med et bud.

On-site optimering først

Det første skridt bør altid være on-site søgemaskineoptimering, da dette er hele grundlaget for en succesfyld SEO indsats. Derfor bør dette område have høj prioritet i starten, og du bør fokusere din indsats her, selvom f.eks. link building kan virke mere interessant og vigtig. On-site søgemaskineoptimering skal dog være på plads før link building har optimal effekt.

Næste skridt er off-site optimering

Har du on-site optimering nogenlunde på plads og implementeret på din side, så kan du gå videre i processen med off-site optimering. Dette indebærer i høj grad link building fra relevante sider, hvilket skal sørge for at fortale Google, hvorfor netop dit site bør ranke for at keyword. Igen bør det dog pointeres at denne proces hjælpes kraftigt på vej af on-site søgemaskineoptimering.

Vil du vide mere om de enkelte skridt, så modtag hjælp til din søgemaskineoptimering her

Share

One Response to Søgemaskineoptimering – Hvor skal man begynde

  1. Pingback: Bruger du de rigtige SEO værktøjer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *