Søgemaskineoptimering af hjemmeside og søgeord

SEO (Foto: emarketschool.com)

SEO (Foto: emarketschool.com)

Brugen af søgeord på din hjemmeside er stadig en af de vigtigste faktorer i søgemaskinernes ranking algoritme, og vi kan udnytte nogle effektive “bedste praksisser” for brugen af søgeord. Nedenfor har vi listet de vigtigste af dem:

  1. Brug søgeordet i titlen mindst én gang. Forsøg at holde søgeordet så tæt på begyndelsen af titlen som muligt.
  2. Brug søgeordet tydeligt nær toppen af siden. Mindst 2-3 gange, med variationer – nogle gange et par mere, hvis der er en masse tekst indhold. Du kan også finde yderligere værdi i at bruge søgeord eller et par variationer af dette mere end dette, men det er vores erfaring at flere forekomster af et ord eller en sætning lille eller ingen indvirkning på placeringer.
  3. Hvis du har et billede, så brug søgeordet mindst én gang i alt attributten af billedet. Dette hjælper ikke kun med websøgning, men også billedsøgning, som lejlighedsvis kan bringe værdifuld trafik.
  4. Hvis muligt, så hav søgeordet i webadressen. Dette vil give søgemaskinerne endnu en indikation af hvad siden handler om og bør rangeres for.
  5. Desuden mindst en gang i meta beskrivelsestag. Bemærk, at meta beskrivelsestag ikke bliver brugt af mange søgemaskiner, men snarere bidrager til at tiltrække klik ved søgende fra resultatsiden, da dette er den “snippet” af tekst, der kan ses i resultaterne.

Se mere om søgemaskineoptimering her

Share

One Response to Søgemaskineoptimering af hjemmeside og søgeord

  1. Pingback: Hvorfor skal man bruge penge på SEO?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *