Search and selection sørger for den rigtige til jobbet

Ledelse (foto: hansentoft.dk)

Find den rette kandidat med search and selection (foto: hansentoft.dk)

Ansættelser er som regel forbundet med noget godt. For det første er det lig med, at virksomheden har brug for mere arbejdskraft – hvilket samtidig kan betyde, at der er gang i hjulene. Det er godt for samfundet, men det er også godt for den enkelte, der bliver valgt til jobbet.

Det er en dyd at ansætte den rigtige kandidat til jobbet. Der står ofte meget på spil for begge parter, og det gør ikke processen lettere. For arbejdsgiveren kan det være svært at få overblikket. Oftest kan det være svært at finde tilstrækkelig information om potentielle kandidater. Samtidig er tiden som regel knap, når man står i situationen.

Derfor kan search and selection være et godt redskab til at gøre processen lettere. Her kan eksterne virksomheder blive inddraget i processen. De har nemlig den tid, det kræver… for slet ikke at tale om information. Det er mest relevant, hvis der er tale om mere specialiserede stillinger.

Search and selection letter ansættelsesprocessen

Det har sine fordele at inddrage en ekstern part i ansættelsesprocessen. For det første har de den tid, det kræver at finde den rette til jobbet. Det giver dig og din virksomhed mulighed for fortsat at fokusere på jeres egne sager – og på den måde vil ansættelsen på ingen måde distrahere.

Samtidig har en ekstern part også friske øjne, som kan se bort fra eventuelle forudindtagede ideer, som måske ville begrænse søgningen på negativ vis. De fleste virksomheder, der er specialiserede i search and selection, har også den viden, det kræver at træffe en kvalificeret beslutning – eller i hvert fald hjælpe den på vej.

Derfor kan search and selection sørger for at finde den rigtige til jobbet… eller i hvert fald hjælpe rigtig godt på vej. Det er godt i situationen, men også i fremtiden – for den rette kandidat holder som regel i flere år.

Læs mere om search and selection her

Se mere her:

Forretningsudvikling skaber bedre resultater i virksomheden

Glæd dine medarbejdere med lederkurser til dig selv

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *