Sådan kan virksomhedsrådgivning hjælpe dit firma.

Organisationskultur (foto: hansentoft.dk)

Organisationskultur (foto: hansentoft.dk)

Selvom en virksomhed er yderst succesfuld i alt hvad de foretager sig, kan det ind i mellem være en god ide, at anerkende at man har brug for hjælp. Hvis man eksempelvis har en udfordring inden for et bestemt område, er der måske nogen der forsøger at løse det selv. Men har man ikke kvaliteterne til det, kan det ende galt for en virksomhed. Specielt hvis der er tale om, at man skal forsøge at blive på den rigtige side af loven. Og ind i mellem kan det faktisk være en større kvalitet for en virksomhed, at man er klar til at anerkende, hvornår man ikke selv skal forsøge at takle en udfordring.

Virksomhedsrådgivning til små virksomheder

Det er specielt de mindre og mellemstore virksomheder, der kan have gavn af at have en udefrakommende virksomhedsrådgiver. De har nemlig ikke ressourcer nok til at have en fastansat rådgiver, men i stedet for kan man så vælge at benytte sig af en af de dygtige, eksterne virksomhedsrådgivere. Et eksempel kan være advokater og jurister, som de mindre virksomheder ofte ikke har ansat. Selvom lederen i virksomheden måske selv har stiftet bekendtskab med jura på et tidspunkt, er det ikke en god ide, at han forsøger at klare juridiske problemstillinger selv. Og fordi en jurist er for dyr, at have fastansat, kan man få hjælp udefra.

Vælg en fast konsulent til virksomhedsrådgivning

Selvom man vælger en virksomhedsrådgiver, der ikke har sin daglige gang i virksomheden, behøver det ikke at betyde, at man ikke kan have en fast virksomhedsrådgiver. Det giver nemlig god mening for virksomheden, at man har en bestemt person, som man kan kontakte når der er brug for det. På denne måde skal personen ikke sætte sig ind i virksomheden hver eneste gang der er en opgave, der skal løses.

Hør mere om hvordan virksomhedsrådgivning kan hjælpe på hansentoft.dk.

 

Læs også:

Drømmer du om udvikling, så få en proceskonsulent

Strategisk ledelse er at stille de rigtige spørgsmål

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *