Nå ud til fremtidens kunder

Kommunikation (Billede: Tumblr)

Kommunikation (Billede: Tumblr)

Fremtidens kunder og samarbejdspartnere findes først og fremmest på nettet. Størstedelen af den professionelle kommunikation foregår på nettet, og en stor del af den private kommunikation foregår på de sociale medier, som facebook, linkedin og lignende. Ønsker din virksomhed at komme i kontakt med fremtidens kunder, er de sociale medier derfor et godt sted at starte.

Fang folk, hvor de er, på de sociale medier

Rigtig mange danskere, navnlig de unge, er tilknyttet et eller flere sociale medier, som de bruger lang tid på hver eneste dag. De sociale medier rummer derfor et stort kundepotentiale og dermed en stor chance for jeres virksomhed. Hvis I målretter jeres reklame og markedsføring, og gør jeres reklame indbydende og overskuelig for den pågældende målgruppe, kan I skabe en hurtig interesse hos potentielle kunder ved at reklamere på de sociale medier. Facebook er som de fleste er bekendt med, det største sociale medie i Danmark med knap 2,6 millioner brugere. Læs her hvordan du skaber synlighed på Facebook.

Forbrugerne på de sociale medier forventer dog et højt serviceniveau på nettet. Det betyder overskuelig og enkel information, og ikke mindst links og sider, som virker. Sørg derfor at jeres markedsføring er gennemtænkt og udviklet. Udvælg et segment af gangen, som I gerne vil henvende jer til og stil jeres tekster og design efter det. Der er hård konkurrence om brugernes opmærksomhed, og de læser kun de ting, som giver mening for dem.

Vil du have succes på de sociale medier, starter det hele en en solid kommunikationsstrategi.

Klik her for at lære mere om de sociale medier!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *