Mere i lønposen? Tag en efteruddannelse

Uddannelse (Foto: b.dk)

Uddannelse (Foto: b.dk)

I disse tider, hvor krisen er over os, er der ofte kun en mulighed for at få nogle ekstra kroner ud af arbejdsgiverne. Det er efteruddannelse. Efteruddannelsen er din mulighed for at skrue op for dine faglige kompetencer og på den måde gøre dig fortjent til en højere løn. Og mulighederne for at ligge lidt ekstra til fagligheden har aldrig været bedre. I dag er der nemlig et kæmpe udbud af kurser og deciderede uddannelser til folk, der allerede er på arbejdsmarkedet.

Så uanset om du er sygeplejerske, lærer, ingeniør eller noget helt fjerde, så er det bare at komme ud af starthullerne og sætte dig midlertidigt på skolebænken igen.

Fleksibelt og praktisk indrettet

Nu tænker du garanteret, at du på ingen måde har tid til at efteruddanne dig ved siden af et fuldtidsjob, en familie, der skal passes og nogle fritidsinteresser, der garanteret forsømmes en del i forvejen på grund af travlhed.

Men alle disse kvaler har alle andre også, og derfor er landets efteruddannelser indrettet efter et travlt liv, hvor undervisningen ofte er til besvær.

Hvis du er blevet nysgerrig kan du se en del af de mange muligheder inden for efteruddannelse på www.viauc.dk, der er en af landets største udbydere.

Læs om de mange muligheder for efteruddannelse her

Share

2 Responses to Mere i lønposen? Tag en efteruddannelse

  1. Pingback: Amu kurser – Uddan en samlet personalegruppe

  2. Pingback: Amu kurser – Kompetencegivende efteruddannelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *