Markedsføring – Giv kunderne ren besked

Markedsføring (Foto: iff.dk)

Markedsføring (Foto: iff.dk)

Markedsføring er afgørende for en moderne virksomheds muligheder for konkurrence og overlevelse. Forbrugere og virksomheder mødes hver eneste dag af nye tilbud og informationer, og man behøver ikke lede længe efter det man søger. Derfor er det vigtigt, at jeres virksomhed sørger for at folk kan få øje på jer i mængden, der hvor de er.

Den stærkeste markedsføring er målrettet, enkel og professionel. Det betyder, at tekster og design skal være tilpasset den målgruppe, som virksomheden gerne vil i kontakt med. Forskellige målgrupper har forskellige forventninger og forudsætninger, og de skal afstemmes med jeres markedsføringsmateriale. Sproget spiller en stor rolle og det samme gør præsentationen og designet i jeres reklamer. Når du skal markedsføre din virksomhed bør du derfor ligge en strategi, som tager højde for de forskellige målgrupper. Det er ikke altid en fordel at spille på flere heste. I hvert fald ikke på én gang.

Klar tale

For de fleste målgrupper gælder det dog, at klar tale er at foretrække. De færreste har tid til en indviklet eller uoverskuelig reklame eller hjemmeside. Derfor må højeste mål for jeres virksomhed være at bringe klar tale til kunderne. Hvad kan I tilbyde og hvorfor er det relevant for dem? Markedsføring kan sagtens være kreativ, sjov og interessant alligevel. Så længe stilen er tilpasset til målgruppen, så man er sikker på at modtager er modtagelig og indforstået med den markedsføringsstil I kører.

Læs mere om markedsføring her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *