Kompetencegivende efteruddannelse

Suppler din viden og kom med i løbet igen (foto hansentoft.dk)

Suppler din viden og kom med i løbet igen (foto hansentoft.dk)

AMU kurser er arbejdsmarkedsuddannelser til dig, der allerede har en uddannelse, men gerne vil byggen ovenpå med en kompetencegivende efteruddannelse. På VIA University College kan du finde mange AMU kurser, der giver dig nye muligheder på arbejdsmarkedet. Hvem ved, måske er det netop sådan et kursus, der vil åbne nye døre for dig.

AMU kurserne er for dig, der har et job eller er på arbejdsmarkedet og derfor tager kurserne udgangspunkt i den erfaring, du har fået. Hvis du arbejder i en daginstitution, dagpleje eller familiepleje kan du få kurser, der passer netop til disse fagområder. Der er også AMU kurser til dig, der arbejder med børn i en klub, laver kurser for ledige eller arbejder med socialpædagogik.

Når du deltager i et AMU kursus, får du ikke blot en større faglige viden, du får også mulighed for at erfaringsudveksle med folk, der har lignende jobs og det giver god grobund for inspiration til dine arbejdsmetoder.

Danmarks største professionshøjskole

VIA University College er Danmarks største professionshøjskole. Der er 2.000 kompetente medarbejdere til at underviser de ca. 18.000 studerende, der er tilknyttet på de forskellige campusser rundt om i Danmark.

VIA University College ligger i Aarhus, Horsens, Viborg, Holstebro, Randers, Herning, Silkeborg, Thisted. De tilbyder mange forskellige uddannelsestyper. Du kan for eksempel også tage diplomudannelser, akademiuddannelser og andre efteruddannelser.

Læs mere om Amu kurser

Få mere information om efteruddannelse her:

Mere i lønposen? Tag en efteruddannelse

 

Share

2 Responses to Kompetencegivende efteruddannelse

  1. Pingback: Amu kurser inspirerer og klæder mennesket på

  2. Pingback: Få en uddannelse hurtigt og let og sikrer dit drømmejob med kursus på European Business School

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *