Hvorfor skal man bruge penge på SEO?

SEO for begyndereAlle virksomheder bør have en strategi for deres hjemmeside. Uanset om man sælger, rådgiver eller informerer. Uanset om målgruppen er private eller erhverv. Strategien skal blandt andet indeholde formålet med websitet. Hvad ønsker man de besøgende skal gøre, og hvordan får man flere besøgende. Det er absolut de færreste hjemmesider, som er skabt til ikke at få besøgende og komme ud med et budskab.

SEO har det største potentiale

Men hvordan får man så flere besøgende? Det gør man blandt andet igennem markedsføring som Google Adwords og andre PPC-programmer, banner annoncering, PR mv., men der findes også en anden måde, som i princippet er gratis. Det kaldes SEO, eller søgemaskineoptimering på dansk.

Det går ud på, at man arbejder med nogle områder på sit website, så søgemaskinerne får lettere ved at forstå indholdet og vigtigheden af indholdet, så man kan opnå bedre placeringer. Det er gratis forstået på den måde, at man ikke betaler for denne trafik. Kan man selv optimere sit website, så er det gratis. Kan man ikke det, må man finde nogle eksperter, og betale det for dem.

Der er ingen tvivl om, at SEO indeholder det største potentiale i forhold til trafik. Lykkedes det at opnå bedre placeringer på udvalgte søgeord, vil man typisk opleve en markant vækst i trafik, og så handler det bare om at give de besøgende dét de leder efter.

Du kan læse meget mere om hvordan man får succes med SEO her. Du kan også læse en masse generelt om den mere tekniske del af SEO her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *