Hvad er god kommunikation og pr?

Kommunikation og PR (Kilde: Flickr.com)

Kommunikation og PR (Kilde: Flickr.com)

Efterhånden har ethvert større dansk firma med respekt for sig selv, en kommunikationsmedarbejder ansat. Men hvad er god kommunikation egentlig? Og kan man ikke klare sig uden, som man gjorde førhen?

Svaret er jo. Det kan du egentlig godt. Men hvorfor ikke udnytte det potentiale, der ligger i at øge kendskabet til lige præcis DIT fantastiske produkt. Effektiv kommunikation kan nemlig være forskellen på at gå i plus eller minus, når årsregnskabet laves.

Nye kommunikationsplatforme

Førhen var det nok at lave et godt produkt, der så blev mere kendt via mund-til—mund metoden. I dag er mediebilledet langt mere fragmenteret, og derfor kræver det en god strategi og præcise bevægelser at agere i medierne.

Den gode kommunikation baseres på modtageren. Alder, bopæl, interesser, demografi og ikke mindst økonomi er alle aspekter, som skal overvejes, når du vælger din målgruppe.
Når først du har målgruppen på plads bliver det noget nemmere at finde ud af, hvordan du skal tale til dem og gøre dem interesserede i din virksomhed eller dine produktløsninger.
Man taler jo ikke ens til en ung mand på 18 år og en ældre mand på 60. Produktet og ikke mindst dit brand skal leveres og sælges ordentligt til din
målgruppe.
Klik her for at læse mere om PR og kommunikation!

Share

One Response to Hvad er god kommunikation og pr?

  1. Pingback: Kommunikation og pr for nybegyndere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *