Find den bedste leder med executive search i Danmark

Lederkursus (foto: se-institute.dk)

Find frem til de aller bedste (foto: hansentoft.dk)

Om en virksomhed får succes i fremtiden afhænger i høj grad af, om den har den rigtige leder. Derfor kan det godt betale sig at investere tid og penge i rekrutteringsprocessen, når man har brug for en ny leder.

Executive search

Executive search er det samme, som det man kalder headhunting. Man hyrer en virksomhed til at finde de bedste kandidater til den stilling, man har ledig. Det er altså et alternativ til den normale rekrutteringsproces, hvor man laver et jobopslag, læser ansøgninger igennem og indkalder til ansættelsessamtaler. Der er flere fordele ved at benytte sig af executive search, når man har brug for en ny leder.

For det første sparer man tid ved at benytte sig af executive search, fordi man ikke selv skal bruge tid internt i virksomheden på selve rekrutteringsprocessen. Når man rekrutterer folk på den traditionelle måder, risikerer man, at de bedste kandidater slet ikke søger stillingen. Ved headhunting kontakter virksomheden selv kandidaten og høre, om vedkommende er interesseret, og på den måde er man sikker på at få kontakt til de bedste kandidater, fordi man selv opsøger dem og ikke omvendt. Derudover er headhunterne eksperter i at finde de rigtige kandidater, da det er det, de primært beskæftiger sig med. Det sikrer, at du får ansat den helt rigtige leder til din virksomhed.

Undersøg markedet 

Der findes flere forskellige virksomheder på det danske marked, der tilbyder executive search. Derfor er det en god ide at undersøge de forskellige muligheder, inden du beslutter dig for, hvilken firma du vil benytte.

Klik her for at hyre hjælp til executive search i Danmark

Læs om search and selection her:

Find din kandidat med search and selection

Search and selection sørger for den rigtige til jobbet

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *