Bruger du de rigtige SEO værktøjer?

 

Google SEO: Billede Flickr.com

Google SEO: Billede Flickr.com

Søgemaskineoptimering, eller SEO som det hedder på engelsk, er en relativt svær disciplin, da det kræver enormt meget viden og erfaring. Man er nødt til at have lidt teknisk snilde, men samtidigt er man også nødt til at kunne tænke i brugere og mere kommercielle baner. Der skal jo brød på bordet, og alle som investerer i SEO, har et mål med indsatsen.

Der findes nogle værktøjer, som kan arbejdet lidt nemmere. SEO arbejdet er i høj grad bearbejdning af data i form af søgeord, links, URL’s osv.

Excel er din ven
Netop fordi bearbejdning af data er vigtig i SEO, er Microsoft Office Excel din bedste ven i den daglige optimering. Du kan med fordel bruge dette program, når du laver søgeordslister, gennemgår URL’s i forhold til responskoder, holder styr på dine links osv.

Google Adwords søgeordsværktøj
Google Adwords søgeordsværktøj er tt genialt værktøj når man skal lave en søgeordsanalyse. Her kan man finde andre relaterede søgeord, og se hvilke søgeord der er mest brugte. Her kan også nævnes Google Trends, Google Analytics og der findes også mange andre værktøjer derude.

Lærer du at mestre disse 2 værktøjer, kan du komme rigtig langt med din SEO. Der findes naturligvis en masse andre gode værktøjer, nogle betalte og nogle gratis, men dette er en rigtig god start.

Vil du vide mere om SEO?

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *